Hatósági engedélyek Hatósági engedélyek Hatósági engedélyek

Teljes körű hatósági- és hivatali ügyintézés, projekt menedzsment

Működési- és egyéb engedélyek beszerzése, hatósági eljárások intézése, tűz- és munkavédelmi tanácsadás, oktatás.
25 éves gyakorlat és tapasztalat.
Hívjon bizalommal: +36 70 3835 007

Hatósági- és hivatali ügyintézés

A rendszerváltást követő időszakban figyeltem fel arra, hogy az induló vállalkozások sok szempontot figyelembe vettek, egyet kivéve: ahhoz, hogy megnyissák vállalkozásukat engedélyekre, különböző hatósági aktusokra van szükségük. 

Az engedélyek, bejegyzések beszerzése a legtöbb esetben - különösen régebben - hosszú, hosszú hónapokat vett igénybe, nem egyszer akár egy évig is eltartott. 

Az engedélyek megszerzésével kapcsolatos eljárások a bürokratikus útvesztőkben, jogszabálytengerekben gyakorlatlan vállalkozók idegeit felőrölték. Ez idő alatt a vállalkozók türelme, pénze sok esetben elfogyott, partneri kapcsolataik sérültek. 

Hatósági engedélyek

Ez manapság sem sokat változott!


A fentiek arra „kényszerítették” a vállalkozókat, hogy ilyen ügyekben is ügyvédhez forduljanak, hiszen az ügyvéd az, aki a bürokratikus útvesztőkben, jogszabályokban jártas.

Csapatunk több mint 10 évet ügyvédi irodában edződött, szerzett gyakorlatot, tapasztalatot, kapcsolatokat, melyet jogi- és szakirányú végzettségünk egészít ki.

A piaci igények az elmúlt évek alatt tovább nőttek, a vállalkozások már számolnak az idő- és költség igényes engedélyeztetéssel vállalkozásuk tervezésekor.

Ugyanakkor rájöttek arra is, hogy egy megfelelő „szakorientált” csapat felkérésével járó költség sok esetben elenyésző, de mindenképpen megtérülő kiadást jelent számukra, hiszen a hatóságok által támasztott követelményeket felesleges beruházások nélkül is lehet teljesíteni, így pénzt, energiát, és időt lehet megtakarítani.    

Munkáink között Budapest legnívósabb szórakozóhelyei, éttermei ugyanúgy megtalálhatóak, mint ingatlanfejlesztések, lakóparkok, kisebb üzletek.

Ami az összes munkánkban közös: a kivétel nélkül elégedett ügyfél! 

Keressen minket elérhetőségeinken!