Ingatlan, ingatlanfejlesztés

Napjainkban egyre "divatosabb" az úgynevezett ingatlanfejlesztés.

Az ingatlan fejlesztés: az ingatlan fejlesztő által, haszonszerzés céljából végzett műszaki gazdasági és jogi folyamat, tevékenység sorozat, amely során az eredeti ingatlan állapota megváltozik, értéke növekszik, piaci potenciálja, minősége javul a fizetőképes piaci kereslet kielégítése érdekében.

Az ingatlanfejlesztés történhet az ingatlan fejlesztő saját tőkéjével, saját kockázatára, nyereség elérése érdekében, vagy az ingatlan tulajdonos megbízásából, a megbízó kockázatára és finanszírozása mellett az ingatlan fejlesztő által irányítva a megbízó számára biztosított nyereség érdekében. 

Csapatunk kidolgozza a projekt paramétereit, az ügyfél speciális igényeihez igazodva. Ez kiterjed a helyszín, a méretezés, a létesítmények, a költségstruktúra, stb. részleteire is.

Csapatunk vállalja az önkormányzatoknál és a helyi hatóságoknál az összes szükséges engedély, beleértve a speciális használatra vonatkozó engedélyek beszerzését, valamint vállalja, hogy a működés megkezdéséig felmerülő problémákat megoldja.

 

Keressen elérhetőségeinken!